Wie zijn we

Wij zijn Sofie en Dimi en namen de kwekerij van Jo Bogaerts over in 2020, de dag vóór de corona-maatregelen van kracht werden. Een start die we nooit zullen vergeten: we werden onmiddellijk aangespoord om creatief uit de hoek te komen.

Dimi is al meer dan 10 jaar actief in de tuinbouw sector. Ontwerpen van tuinplannen en werken met planten is zijn grote passie. Dimi is ook docent tuinaannemer/tuinontwerper aan de Syntra avondschool.

Sofie heeft ervaring in de logistieke sector en een grote voorliefde voor de natuur in al haar facetten.

Samen met onze medewerkers maken we van de kwekerij een dynamisch bedrijf voor professionele én particuliere klanten. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment zijn onze belangrijkste troeven.

Van harte welkom op onze kwekerij.

Groeten,
Dimi en Sofie

Hoe kopen ?

Op onze website kan je de catalogus en prijslijst terugvinden. Met de functie Ctrl/Command+F wordt de werkbalk Zoeken geactiveerd. Bestellingen kunnen geplaatst worden via het contactformulier of rechtstreeks via e-mail.

Planten komen uitkiezen op de kwekerij

Als particulier kan u onze velden bezoeken en planten uitkiezen het hele jaar door op vrijdag van 8u30 tot 17u en op bepaalde zaterdagen (zie zaterdagopeningen 2023) van 9u tot 16u .

Kom ons even goedendag zeggen op het bureel als je de kwekerij bezoekt. Zo kunnen we je wegwijs maken en een bestellijst meegeven.

Is je plantenkeuze al gemaakt, maar kom je de planten toch graag zelf uitkiezen op de kwekerij, laat ons dit op voorhand weten. Dan printen we etiketten om de gevraagde planten makkelijk terug te vinden op onze velden.

Bestellingen kunnen via mail doorgegeven worden:

info@natu-ral.be

Bestellingen laten klaarzetten

Graag een week op voorhand de bestelling doorgeven, zodat we alles kunnen verzamelen.

Soms zijn niet alle gevraagde planten of variëteiten beschikbaar of hebben we een mooie nieuwe cultivar waar we jullie willen laten van mee genieten. Laat ons daarom weten bij het plaatsen van een bestelling of we bepaalde planten mogen vervangen door gelijkaardige variëteiten.

Bestellingen laten leveren

Neem gerust contact voor de specificaties m.b.t. levering aan huis.

Komen genieten

Kom genieten van onze velden op vrijdag van 8u30 tot 17u.
zaterdagopeningen 2023: 16/09 – 23/09 – 30/09 – 7/10 – 14/10 – 21/10 – 28/10 – 4/11 van 9u tot 16u

Onze velden krijgen elke week/maand een ander prachtig beeld door de verschillende bloeiperiodes van onze planten.

Contact

Natu-Ral

Frijselstraat 40
1910 Kampenhout

Tel.: 016 65 64 83
info@natu-ral.be